Overige verzekeringen

Overige verzekeringen


 • Als particulier kunt u ook voor een groot aantal andere verzekeringen bij ons terecht. Hieronder staan er een aantal uitgelicht. Mocht de verzekering waar je naar op zoek bent er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Grote kans dat we je toch kunnen helpen!
 • AFSPRAAK MAKEN

  Overige verzekeringen


  Uitvaartverzekering

  De uitvaartverzekering houdt rekening met je persoonlijke wensen.

  Welke uitvaartpolis het beste is hangt namelijk af van het soort verzekering dat je gaat afsluiten en van je persoonlijke uitvaartwensen. Het is daarom slim om je te laten adviseren door een onafhankelijke adviseur.

  Goed om te weten: een uitvaart is duur. Dit geldt zowel voor een begrafenis als een crematie. Een gemiddelde uitvaart kost zo’n €7.000 a €8.000 En dat is dan zonder bijzondere extra’s zoals een grafsteen of de huur van een graf. Een uitvaart kan zo eenvoudig of uitgebreid worden als u zelf wenst.


  Risicoverzekering

  Een overlijdensrisicoverzekering op uw eigen leven afsluiten, dat doet u voor uw nabestaanden. Zodat zij geen financiële problemen krijgen als u komt te overlijden.

  Een overlijdensrisicoverzekering op het leven van iemand anders (uw partner, maar ook uw ex-partner of zakenpartner) doet u om uw eigen financiën te beschermen als de verzekerde zou overlijden.


  Caravanverzekering

  Zonder zorgen op weg met de Caravanverzekering.
  De afgelopen jaren is de caravan weer erg populair bij vakantiegangers. En juist om ervoor te zorgen dat je altijd plezier hebt van je caravan, is een goede caravanverzekering een must.

  Met de Caravanverzekering ben je uitgebreid verzekerd voor schade aan je caravan door bijvoorbeeld brand en diefstal. Moet de caravan terugkomen uit het buitenland, dan ben je verzekerd voor de kosten hiervan.

  De caravanverzekering is er voor vouwwagens, toer- en stacaravans. Als extra optie kun je ook je voortent, aanbouw en spullen in de caravan meeverzekeren.


  Kostbaarhedenverzekering

  Met een inboedelverzekering zijn je spullen verzekerd binnen de woning. Maar wil je jouw sieraden ook buitenhuis verzekeren? Dan heb je een andere verzekering nodig. De Kostbaarhedenverzekering is dan een goede aanvullende verzekering op je woonverzekeringen. Ook als je bijvoorbeeld je kunst en antiek binnenshuis extra wilt verzekeren.


  Ongevallenverzekering

  Als jij, je partner of kind door een ongeval blijvend invalide wordt of zelfs overlijdt, heeft dat forse financiële gevolgen. Met de ongevallenverzekering verzeker je een bedrag dat de verzekeraar bij blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval uitkeert, dit geldt ook voor ongevallen tijdens werktijd.


  Afspraak

  Mocht de verzekering waar je naar op zoek bent er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Grote kans dat we je toch kunnen helpen!
  Wil je een afspraak maken met ons om je wensen te bespreken of vrijblijvend je verzekeringen door te nemen, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met je op.


  Afspraak maken