Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen


 • Ondernemers hebben te maken met veel verschillende risico’s. Er bestaan vele mogelijkheden om deze risico’s te voorkomen, te beperken en indien nodig af te dekken. Vind hieronder een overzicht van de belangrijkste zakelijke verzekeringen.
  Marijn van Dort Verzekeringen & Financieel Advies geeft je graag een onafhankelijk deskundig advies.
 • AFSPRAAK MAKEN

  Zakelijke verzekeringen

  Elke onderneming is uniek. Afhankelijk van de branche waarin een ondernemer actief is, kunnen o.a. de bedrijfsactiviteiten behoorlijk van elkaar verschillen. En waar de ene ondernemer een eenmanszaak heeft, werkt de ander met een team of met behulp van meerdere bedrijfsonderdelen en vestigingen. Zorg ervoor dat je bedrijfsrisico’s financieel afdekt.
  Voorbeelden van risico’s zijn o.a.: bedrijfsschade, brandschade, ziekteverzuim van personeel, zakelijke conflicten, diefstal van goederen.


  Advies op maat

  Kies er daarom voor deze zorgen uit handen te geven en regel je bedrijfsverzekeringen via Marijn van Dort Verzekeringen & Financieel Advies. Wij zoeken de beste dekking en brengen je risico’s onder bij een verzekeraar. Bekijk het aanbod van onze zakelijke verzekeringen aan de rechterzijde op deze pagina.

  Wil je een afspraak maken om met ons vrijblijvend je verzekeringen door te nemen, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met je op.


  Afspraak maken